KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2016 yılının trendleri ne olacak?

Yeni yıl ile birlikte yeni en’ler de belirlenmeye başladı. 2016 yılının en trend detaylarını merak ediyorsanız buraya bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

2016 yılının  trendleri ne olacak?

Yeni yıl modadan dekorasyona her alanda yeniliklerin habercisi aynı zamanda. Bu yenilikler ile hem gardırobunuzu, biraz kendinizi, bir kuble de evinizi yenileme fikri oldukça cazip görünmüyor mu?

İşte 2016’nın en’leri karşınızda…

Moda

• 2016’nın en trend moda detayları arasında ilk göze çarpan yıldızlar! Star Wars’ın vizyona girmesinden midir bilinmez bu yıl her yerde yıldız desenleri bolca göreceksiniz. Geçen sene minik miniklerdi bu sene tek ve kocamanlar. Yıldız desenli kazaklar, pantolonlar, gömlekler ve dahasını hiç düşünmeden alabilirsiniz.
• Yılın bir diğer moda detayı da transparan. Cesareti olanın hiç çekinmemesi gerektiği bir transparan yılı yaşayacağız diyebiliriz.
• Transparan ile birlikte de kullanabilecek ve hatta kullanıldığında ortaya çok romantik görüntüler çıkarabilecek bir diğer moda detayı ise dantel! Romantikliği ve naifliği seven kadınların tercihi bu sene yine dantel olacak.

Saç

• Saçlarda perçem rüzgarı 2016 yılında da bitmiyor. 2016 yılının saç trendleri arasında ilk sıralarda yerini aldı bile. Alnı geniş yüzü uzun ve yuvarlak olmayan herkesin koşa koşa gidip yaptırabileceği ve yıl boyu en revaçta olacak saç stili kahküldür. Özellikle de maskülen kahküller saçının boyunu kısaltmaya kıyamayan ama değişiklik isteyen hanımların ilk tercihi olabilir.
• Saçların renklerinde ise kızılın en kırmızıya çalan tonları çok revaç olacak. Kışın soğuğuna inat içinizi ısıtacak güneşin rengi kızılın her tonunu gönül rahatlığıyla 2016’da kullanabilirsiniz.
Makyaj
• 2016 yılının makyaj trendleri arasında en uygulanabilir ve günlük hayatta da çok rahat kullanılabilir tatlı karamel tonları dikkat çekiyor.
• Gündüz ne kadar sade ve toprak tonları kullanırsanız kullanın eğer gece dışarı çıkma söz konusu ise de dudakları siyaha yakın renklere boyayabilirsiniz.
• Özellikle gözler bu siyah dudaklar ile oldukça uyumlu olabilir. Çünkü gözlerdeki eye liner modası bu sene grafikleşiyor. İlk başlarda evde biraz pratik yapmanız gerekebilir fakat girdiğiniz ortamlarda grafik göz makyajı ile ilk dikkati sizin çekeceğiniz garanti.

Dekorasyon

• 2016 yılının dekorasyon trendlerinde ilk sırayı her zamanki gibi desenler alıyor. Bu sene dekorasyon trendleri bizi İskoçya’nın ekoselerine götürüyor. Evinizde dilediğiniz gibi ekoseli yastıklar, örtüler, koltuklar, halılar ve perdeler kullanabilirsiniz.
• Yeni yılın evinize getireceği en güzel trend detaylarından biri de size ait bir köşe olması. Eğer yok ise alın size evinizde değişiklik yapabilmek için bir fırsat! Bir berjer, bir sehpa, birkaç size özel aksesuar ve kışın keyfini çıkarabileceğiniz pofuduk bir battaniye. Evinizde size özel köşeler yaratmak 2016’nın en trend dekorasyon hareketlerinden biri.
• Renk olarak ise biraz sınırları zorlayın ve hatta sıradanlığın dışını çıkın! Bu senenin rengi indigo mavisi. Evet, kahverengilerle, grilerle söndürdüğünüz evinizi canlandırma ve bahara hazırlama vakti. Yer gök indigo mavisi olabilir. Hatta duvarlar bile!
• Eğer yeni bir ev aldıysanız, taşınıyorsanız veya eşyalarınızı yenilemeyi düşünüyorsanız bu fikre bir kulak verin. Çünkü 2016 yılının dekorasyon devriminde endüstriyel evler var! Biraz soğuk ve maskülen gibi görünse de siz sıcak sarı, turuncu ve ahşap renkleri ile sıcacık ve oldukça eklektik bir hava yaratabilirsiniz.

Aksesuar

• Bu yeni yılda kendinizi, evinizi ve her yeri aksesuara boğabilirsiniz. Yalnız 2016 yılının aksesuar trendlerini göz önünde bulundurarak!
• Yılın aksesuarda trend rengi bordo! Bordo hakimiyeti taşıyan çizmeler, çantalar sizin şıklığınızı tamamlayacak.
• Bordo rengi parlak ve ışıl ışıl takılar ve yardımcı aksesuarlarla süsleyebilirsiniz. Bu sene herkes bir ışık saçacak, herkes bir yıldız edasıyla parlayacak!
• Renkler konusunda aksesuarlar bu sene fazlasıyla zengin. Tarz olarak ise animal print ve toprak tonlarının baskınlığını hissedeceğiz.

En Çok Aranan Haberler