HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2017 kışında İstanbul’da yazı hatırlatacak aktiviteler

2017 kışında İstanbul’da yazı hatırlatacak aktiviteler

Bazı eğlencelerin ve keyifli saatlerin mevsimi yoktur. Sadece o mevsime özgü gibi düşünülse de amaç eğlenmekse yılın hangi zamanı olursa olsun o keyfe ulaşabilirsiniz. Watergarden İstanbul da bunun için en doğru adreslerden biri.

Havuz showları

Havuz aktiviteleri sadece yazın olmaz ya. Havuzda yüzmekten başka şeylerle de eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. Gündüzü ayrı, gecesi ayrı güzel bir havuz showu ile kış mevsiminde içinizi ısıtabilirsiniz. Havuz showu izleyerek akşam yürüyüşü yapmak ilişkinize de olumlu yansıyacaktır. Romantik şarkılar aşkınızı pekiştirir, su, ateş ve lazerin dansı kalp atışlarınızı hızlandırır ve şahane bir gün anılarınıza yazılır.

Gökkuşağı korteji

Kulağa ne hoş geliyor değil mi? Bando, rengarenk flamalar, şenlikli kostümler ve sınırsız eğlence, görsel bir şölen. Önünüzden koskocaman bir gökkuşağı korteji geçse o eğlencenin peşine takılmaz mısınız?

Nostalji sokağı

Şehir hayatının vazgeçilmezi sokak lezzetlerini içinde barındıran “Nostalji Sokağı’nda geçmişe yolculuk yapmak ister misiniz? Türkiye’nin her köşesinden yöreye özgü geleneksel tatların yer aldığı restoranlar burada sizi bekliyor.

Taze pazar müzisyenleri

Gerçek sebzenin meyvenin kokusunu duymak için bağa bahçeye kadar gitmenize ve yaz mevsimini beklemenize gerek yok. Üstelik pazar alışverişinize canlı bir orkestranın eşlik ettiğini düşünün, aklınızdaki yemek tariflerine müziğin lezzeti de katılsın.

Hepsi ve çok daha fazlası Watergarden’da

Hayata yepyeni bir tat katmak isteyenler Watergarden’da buluşuyor. Muhteşem havuz showları, en gelişmiş ve en büyük show havuzunda gerçekleşiyor. Watergarden İstanbul’da show havuzuyla; su, müzik, ateş, lazer, ışık ve eşsiz koreografi eşliğinde etkileyici şovlar ziyaretçilerle buluşuyor. Yeme içme ve eğlence merkezi mutlaka görülmesi gerekenlerden. Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetler, Türkiye’nin her köşesinden yöreye özgü geleneksel tatların İstanbul’daki adreslerini Water Garden’da bulabilirsiniz. Macera parkı, skate park, atlı karınca, dönme dolap, trambolin ve içerisinde tren bulunan eğlenceli oyun alanları ve çocuk atölyelerinde çocuklar severek vakit geçirecekler. Hergün içerisinden geçen gökkuşağı korteji, meyve ve sebzelerin gerçek kokusunu duyarken dinleyebileceğiniz taze pazar müzisyenleri, şehir hayatının vazgeçilmezi sokak lezzetlerini içinde barındıran nostalji sokağı ve çeşitli eğlence noktalarıyla Watergarden Ataşehir’de.

Keşfetmek için

En Çok Aranan Haberler