HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2020 Yılının En Popüler Telefonları

Her yıl piyasaya yön veren başarılı markalar tarafından pek çok akıllı telefon tüketicinin beğenisine sunuluyor. iPhone, Samsung derken son yıllarda başarılı tasarımları ve dikkat çeken özellikleriyle Huawei ve Xiaomi gibi markalar da adından sıkça söz ettiriyor. Peki 2020 yılının en popüler telefon markalarının çıkardığı modeller içinde sizin tercihiniz hangisi? Gelin, yılın en çok tercih edilen modellerine ve bu modellerin özelliklerine bir göz atalım.

2020 Yılının En Popüler Telefonları

Xiaomi Redmi Note 8 64 GB

Piyasaya hızlı giriş yapan Xiaomi, dünyanın en çok beğenilen ve tercih edilen üreticileri arasında kendine yer bulmayı başarıyor. Xiaomi Redmi Note 8 64 GB modeli ise markanın en çok talep gören modellerinin başında geliyor. Ürün, ezberleri bozan üstün tasarımının yanı sıra güçlü teknik detaylarıyla da farkını ortaya koyuyor. Cihazın en çok dikkat çeken yanı kameraları oluyor. Ön ve arka yüzünde 5 farklı kamera bulunuyor. 48 MP arka kamera ve 13 MP ön kamera, kullanıcıya profesyonel çekim yapma imkânı tanıyor. 4K kalitesinde video çekimi yapabilen cihaz, saniyede ise 30 kare fotoğraf yakalayabiliyor. Böylece hareketli nesneleri dahi kayıt altına almak kolaylaşıyor.

Hızlı odaklanma, panaromikmod ve portre çekimi seçenekleri fotoğraf çekimlerinde kaliteyi artırıyor. Her türlü veriyi cep telefonunda muhafaza etmek isteyenlerin de kalbinde yer edinen cihazda 64 GB hafıza bulunuyor. 64 GB depolama alanının yetersiz gelmesi halinde hafızayı 256 GB'a kadar artırma imkanı veriliyor. 4000 mAh batarya kapasitesine, 4x2 + 4x1,8 GHz işlemci hızına sahip ve 6 GB RAM barındıran cihaz, yüz tanıma özelliği ve parmak izi okuyucu gibi özellikleriyle de güvenliğe verdiği önemi kanıtlıyor. Dayanıklılık açısından da farkını ortaya koyan üründe CorningGorillaGlass 5 özelliğine sahip cam kullanılıyor. Böylece ürün sert darbelere karşı kendini koruyabiliyor. 2G, 3G, 4G ve 4,5G bağlantılarını destekleyen cihazla dünyaya kolayca bağlanırken sevdiklerinizle de kesintisiz iletişim kurabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 8 64 GB incelemek için tıklayın!

xominia

iPhone 11 64 GB

Tasarımı ve özellikleri ile tanıtımı yapıldığından bu yana konuşulan iPhone 11 64 GB, Apple müdavimlerini oldukça heyecanlandırdı. İçerisinde yer aldığı serinin en küçük modeli olsa da ürün donanım özellikleri açısından beklentilerin ötesinde bir performans sergiliyor. Ekrana yansıyan her bir kareyi tüm ayrıntılarıyla ve canlı bir biçimde verebilen cihaz yeni nesil ekran özelliklerine sahip. Çift arka kamera, yetersiz ışıkta dahi doğal ve rafine çekimler yapabiliyor. Gece modu devreye girdiğinde ise karanlık mekanlarda çekilen her bir kare tüm doğallığını koruyabiliyor. 12 MP + 12 MP arka kameranın yanı sıra 12 MP ön kamera ile cihazın fotoğraf çekim kapasitesi güçlendiriliyor. 6.1 inçlik ekranında serinin diğer ürünlerinde olduğu gibi bu modelde de çentikli tasarım korunuyor. Görüntü kalitesini her şartta korumayı başarmak için iPhone, True Tone teknolojisinden yararlanıyor. Ortamdaki ışığın parlaklığına göre görüntüdeki renk tonu değişimi otomatik olarak sağlanıyor.

Böylece hem görüntü kalitesi korunuyor hem de pilden tasarruf sağlanıyor. A13 Bionic işlemciye sahip cihaz, 3110 mAH batarya %40 oranında daha fazla enerji tasarrufu yapabiliyor. Çoklu görevlerin altından kolaylıkla kalkabilsin diye 4 GB RAM kullanılıyor. Aynı anda birden fazla işlem yapılması halinde cihazda herhangi bir performans kaybı yaşanmıyor. En güvenilir yüz tanıma teknolojisi olan Face ID sistemi, cihaz içerisinde bulunan verileri, yabancı kişilerin erişimine kapatıyor. 4.5G desteği, 64 GB depolama alanı, farklı renk seçenekleri, parmak izi okuyucu ve suya dayanıklılık özellikleri ile donatılan cihazın, teknoloji meraklılarının talepleri doğrultusunda geliştirildiği görülüyor. Hayatınızdaki kablolardan siz de sıkıldıysanız ürünün kablosuz şarj özelliğine hayran kalacaksınız.

iPhone 11 64 GB özellikleri ve fiyatlarını buradan inceleyin!

iphone

Huawei P40 Lite 128 GB

Huawei, P40 ailesine kazandırdığı Lite 128 GB model, ilk etapta tasarımıyla öne çıkıyor. Konforlu bir kullanım imkanı veren ürün, 4 GB RAM alanına sahip ve Kirin 810 işlemcisinden güç alıyor. Huawei, her ne kadar piyasaya yeni sürdüğü telefonlarda Google uygulamalarından yararlanamıyor olsa da bu sorunu AppGallery sayesinde çözüme kavuşturuyor. Huawei P40 Lite 128 GB, 7nm üretim teknolojisinden yararlanılarak geliştiriliyor. Böylece yüksek performanstan ödün vermeyen ürün, güç tüketimini minimize edebiliyor. Düşük enerji kullanan 8 çekirdekli Dual-core 2.27 GHz ARM Cortex-A76 işlemci sayesinde cihaz kapanmak nedir bilmiyor. Donanımlar arasındaki veri akışını hızla sağlayan işlemci sayesinde görüntü kalitesinde bozulma ortaya çıkmıyor. 4200 mAh batarya cihazın gün boyu çalışmasını sağlarken bataryanın hızlı bir biçimde şarj edilebilmesi için 40 W SuperCharge teknolojisinden destek sağlanıyor. SuperCharge desteği sayesinde telefonun %70 oranında doluluk kazanması için 30 dakikalık bir süre yeterli oluyor.

Şüphesiz ki, ürünün en çok dikkat çeken özelliklerinden biri ekranı. Punch Full View ekran kullanmayı tercih eden Huawei, bu modelde 6.4 inç boyutunda bir ekranla karşımıza çıkıyor. Üründe geniş ekran yapısının yanı sıra görüntü kalitesini korumak adına 2310 x 1080 piksel çözünürlük bulunuyor. Çözünürlük oranı sayesinde hareketli sahnelerin bulunduğu videoları izlerken dahi oynatma kalitesinde sorun yaşanmıyor. Özellikle telefonda oyun oynamayı ve film izlemeyi sevenler güçlü çözünürlük oranına hayran kalıyor. Akıllı telefon denince artık pek çoklarının aklına cihazın iletişim özelliğinden ziyade kamerası ve video çekim özellikleri geliyor. Cihazda kullanılan 48 MP arka kamera her bir detayı naturel bir biçimde yakalaması bakımından her anını ölümsüzleştirmek isteyenlere mükemmel bir fırsat sunuyor. Ayrıca cihazın ön kamerasının dışında arka kısmında 4 farklı kamera bulunuyor. Makro çekimlere izin veren yapay zeka sistemi Bokeh lensi sayesinde her karede doğallığı koruyor.

Huawei P40 Lite 128 GB satın almak için tıklayın!

huWEİ

Samsung Galaxy A51 128 GB

4 farklı renk seçeneği ile kullanıcıya seçim şansı sunan Samsung Galaxy A51 128 GB, 2020'ye günler kala teknoloji meraklılarına tanıtıldı. Akıllı telefon anlayışına yeni bir yorum kazandıran ürün, tasarımından teknik detaylarına kadar kendinden söz ettiriyor. 20:9 formata sahip cihazın arka yüzeyinde 4 farklı kamera yer alıyor. Lazer otofokus bulunan ana kamerası 48 MP çözünürlüğe sahipken ikinci kamera 12 MP çözünürlükte geniş açılı çekimler yapmanıza olanak tanıyor. Full HD kalitede video kaydı yaparken video kaydından fotoğraf da alabiliyorsunuz. 128 GB depolama alanı dışında SD kart desteğinin verilmesi depolama alanının kapasitesini artırma avantajı sağlıyor. Estetik tasarımı ve kaliteli performansı bünyesinde bulunduran cihaz, güvenliğe de önem veriyor. Yüz tanıma ve parmak okuyucu sistemleri ile yeni nesil güvenlik sistemlerinden yararlanıyor.

Zarif ve dinamik dokunuşlara sahip dış tasarım ise ilk bakışta akıllarda yer ediyor. Cihazın hafif bir yapıda olması gün içerisinde telefonu cebinizde taşısanız dahi varlığından rahatsızlık duymanızı engelliyor. Gün boyu bitmeyen enerjisine telefonu da eşlik etsin isteyenler için 4000 mAh bataryaya sahip bir ürünle karşı karşıya olduklarını ifade etmekte yarar bulunuyor. Pil azalsa dahi hızlı şarj özelliği sayesinde kısa bir süre içerisinde yüksek doluluk oranına erişerek cihazı full kapasite kullanmanız mümkün. Hız ve gücü aynı üründe bulmak isteyenler için 6 GB RAM kapasitesi olan cihazla aynı anda birden çok işlem yapma imkanınız var. Çoklu görevlerin üstesinde kısa sürede gelebilen Galaxy A51, 4 çekirdekli işlemciyle unutamayacağınız bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Çizilmeye dirençli cam, çerçevesiz ekran ve çift SIM desteği, akıllı telefonun özelliklerinden sadece birkaçı.

Samsung Galaxy A51 128 GB fiyatlarına buradan ulaşın!

sansunga51

Samsung Galaxy A71 128 GB

Galaxy A serisi ailesinden biri olan Samsung Galaxy A71 128 GB, telefon kavramına yeni bir bakış açısı kazandırıyor. Her bir yeni tasarımı ile kullanıcısını tatmin etmeyi başaran Samsung, Galaxy A71 ile de müdavimlerini mutlu ediyor. Dayanıklılığı sayesinde uzun yıllar güvenle ve sorunsuz bir biçimde kullanabileceğiniz cihaz, SuperAmoled teknolojisinden yararlanılarak geliştiriliyor. Full HD görüntü kalitesi, maksimum film ve video deneyimi yaşamanıza zemin hazırlıyor. Serinin en çok dikkat çeken modellerinden olan ürün tüketici talepleri dikkate alınarak tasarlanıyor. Simetrik sonsuz ekranının 6.7 inç olması görüntüde daralmayı ortadan kaldırıyor. CorningGorilla Glass3 teknolojisi kullanılarak geliştirilen cam, darbelere karşı kendini her daim koruyabiliyor. Dizi ve film izleme imkanı veren cihaz aynı zamanda oyun desteği sağlıyor.

Multi Touch ile birden fazla parmakla kullanılabilen cihaz aynı anda birden fazla işlemi yapabiliyor. Cihazın hızlı bir biçimde komutlara cevap verebilmesini Dual-core 2.2 GHzKryo 470 ana işlemci ve 8 çekirdekli işlemci sağlıyor. Tek bir SIM bana yetmez, diyenler için çift SIM desteği veren cihaz sınırları kaldırıyor. Hareketli görsellerin oynatılması sırasında ortaya çıkabilecek donma ya da takılma sorunlarına ise 8 GB RAM kapasitesi ile çözüm buluyor. Profesyonel fotoğraf makineleriyle yarışacak nitelikteki kamerası ise 64 MP çözünürlükte çekim yapıyor. Galaxy A71, dünyaya bağlanmak için birden fazla seçenekle karşınıza çıkıyor. Dilerseniz hızlı iletişim için 4.5G özelliğinden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz de Wi-Fi, Wi-Fi Hotspot ve Wi-Fi Direct desteğini kullanarak dünyada olup bitenleri takip edebilirsiniz. Cihazınızın 4500 mAh bataryası ile uzun süre iletişimde kalabilirsiniz. Prizma gümüş, Prizma siyah ve Prizma mavi renk seçenekleri ile içinizdeki enerjiyi siz de telefonunuza yansıtabilirsiniz.

Samsung Galaxy A71 128 GB incelemek için tıklayın!

samsunggalaksi

Siz de bütçenize uygun ve yılın trend cep telefonu modelleri ve fiyatlarını akakce.com üzerinden inceleyebilirsiniz. Hem de ekonomik fiyat seçenekleriyle.

En ucuz cep telefonu fiyatlarını Akakçe'de bulabilirsiniz.

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

En Çok Aranan Haberler