Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2024 TYT Oppenheimer sorusu sosyal medyanın gündemine yerleşti! Sınav stresini atlatanlar sosyal medyaya koştu: "Oppenheimer yerine Barbie filmine gidenler pişman"

    Ölçme Seçme Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) 8 Haziran 2024 saat 13.00 itibariyle tamamlandı. Sınavın ardından X'in (Twitter) gündemine Robert Oppenheimer ile ilgili sorulan soru yerleşti. Sosyal medya kullanıcıları geçen yıl vizyona giren Oppenheimer filmine gönderme yaparak eğlenceli yorumlar yaptı.

    Tüm yurtta Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi büyük bir heyecanla tamamlandı. Milyonlarca gencin ter döktüğü sınavın ardından adaylar soru ve cevapları araştırmaya başladı. Özellikle X'te (Twitter) Amerikalı fizikçi Robert Oppenheimer'a dair sorulan soru gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları Oppenheimer filmine gönderme yapan twitlerle herkesi eğlendirdi.

    ROBERT OPPENHEIMER KİMDİR?

    yeni 89

    Robert Oppenheimer, Amerikalı bir fizikçi ve teorik fizik profesörüdür. Kendisi modern nükleer fiziğin öncülerinden biridir ve özellikle Manhattan Projesi'nde yürütülen atom bombası geliştirme çalışmalarıyla tanınır. Oppenheimer, fizik alanındaki çalışmaları ve liderlik yetenekleriyle bilinir ve atom bombasının etkileri üzerine ahlaki sorumluluklarla ilgili düşünceleri de dikkat çekicidir. Sonraki yaşamında nükleer silahlanmaya karşı çıkmış ve barışçıl kullanımlar için nükleer enerjinin teşvik edilmesini savunmuştur.

    **İşte Oppenheimer sorusunun ardından yapılan paylaşımlar;

    En Çok Aranan Haberler