Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde, Fatih İlköğretim Okulu sınıf öğretmenliği yapan İlyas Akkuzu, 27 yıl sonra öğrencileri tarafından düzenlenen yemekte öğrencileriyle bir araya geldi.
Çaycuma’da bir otel de düzenlenen yemek’te 27 yıl sonra öğrencileriyle birlikte yemekte buluşan İlyas Akkuzu anılarını tazeledi. Öğrencilerinin kendisini hatırlayarak böyle bir yemek düzenlemelerinden duygulanan eğitimci İlyas Akkuzu, “27 yıl sonra çocuk olarak gördüğümüz arkadaşlarımız bugün karşımızda babalar olarak görmek çok keyifli bir durumdur. Onların dünüyle, bu günün faklarını yaşadım. Tabi onlarda mutlaka benim açımdan farklılıklar görüyorlardır. En keyifli işlerinden birisi öğrencilerimle 27 yıl sonra buluşmak. Bir öğretmenin en büyük zenginlik kaynağı, yetiştirdiği öğrencilerin vatana, millete, ailelerine, topluma faydalı insanlar olmalarıdır. Bir öğretmen olarak gurur verici bir olaydır. Ben şimdi o gururu yaşıyorum ve bu yemeği organize eden öğrencilerime çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra bunu daha genişletilmiş olarak yaparız”dedi.
Akkuzu’nun öğrencilerinden İlker Karahatıl “Dönem dönem arkadaşlarımızla bu konularda görüşüyorduk. Hocamızla da kimi zaman telefonla görüşmelerimiz oluyordu. Arkadaşlarımıza, hocamızı bir gün davet edelim ve arkadaşlarımızdan bazılarına ulaşabildiklerimize ulaşalım, bir yemek düzenleyelim ve en azından eski günleri yad ederiz dedim. Birlikte bir şeyler yapmaya çalıştık, ulaşabildiğimiz arkadaşlarımıza ulaştık. Bizlerde seneler sonra hocamızı görmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz