YURTHABER

Bitlis
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

300 kişinin çalıştığı tekstil fabrikasını su bastı

Bitlis’te etkili olan şiddetli yağış nedeniyle 300 kişinin çalıştığı tekstil fabrikası sular altında kaldı.

Bitlis’te etkili olan şiddetli yağış nedeniyle 300 kişinin çalıştığı tekstil fabrikası sular altında kaldı. İşçilerin, su baskınından iş yerinin etkilenmemesi için yaptığı çalışma kameralara yansıdı.

Sabah saatlerinde kar yağışının yerini yağmura bırakmasıyla kentte birçok yeri su bastı. Akşam saatlerinde şiddetlenen yağmur ve kar suyu, kentte 300 kişinin çalıştı bir tekstil fabrikasını su altında bıraktı. Kendi imkanları ile bez ve torbalarla kapıların önünü kapatarak suyun içeri girmesini engelleyen iş yeri çalışanları, öte yandan içeri giren suyu kovalarla dışarı tahliye etmeye çalıştı.

İş yeri sahibi Emirhan Uludil yaptığı açıklamada, iki gündür devam eden yağışın kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi. Yaklaşık bir buçuk saattir iş yerlerinin su altında kaldığını ve kimsenin yardıma gelmediğini belirten Uludil, şöyle konuştu:
“Bir buçuk saattir çalışanlarım işi gücü bırakıp su tahliye ediyor. Halimizi görüyorsunuz. Suyun içinde kaldık. İhracat yapan bir firmayız. Buranın zararını siz hesaplayın. Zararı da bıraktım ama çalışanlarım suyun içinde hep hastalandı. Kapının önünde göbeğine kadar suya gömülmüş tahliye eden çalışanlarımız var. Kendi çabalarımızla kumaşlarımızı kapıların önüne koymaya çalıştık. Bir türlü suyu engelleyemiyoruz. İmalathane battı. Bütün işler durdu. Zararım hat safhada”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler