YURTHABER

Erzurum
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

426 Sosyal Sorumluluk Projesi kabul edildi

Atatürk Üniversitesi, temel misyonu olan bilimsel çalışmaların yanında sosyal hayata yönelik projeler üretmeye ve uygulamaya devam ediyor.Bu maksatla, değerlendirmeye alınan ve gerekli incelemelerin ardından onaylanan projeler hakkında Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Biriminde bir toplantı gerçekleştirildi.

426 Sosyal Sorumluluk Projesi kabul edildi

Atatürk Üniversitesi, temel misyonu olan bilimsel çalışmaların yanında sosyal hayata yönelik projeler üretmeye ve uygulamaya devam ediyor.
Bu maksatla, değerlendirmeye alınan ve gerekli incelemelerin ardından onaylanan projeler hakkında Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Biriminde bir toplantı gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı başkanlında gerçekleşen toplantıya, Rektör Yardımcısı Medine Güllüce, BAP Koordinatörü Prof. Dr. Atilla Keskin, Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Adnan Küçükoğlu, Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Süleyman Toy ile ilgili merkezlerde görevli akademisyenler katıldı.
Projeler, 2019-2020 Akademik Yıl İçerisinde Hayata Geçirilecek
Sosyal sorumluluk alanında yapılan çalışmalara yönetim olarak özel bir önem verdiklerini ifade eden Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, öğrencilerin toplumla birliktelik duygularının gelişmesini sağlamak ve toplumsal sürece her yönüyle olumlu katkıda bulunabilme yetkinliğini kazandırabilmek için hemen hemen her projeyi desteklediklerini dile getirdi.
Bu kapsamda lisans ve ön lisans programlarında eğitim gören öğrenciler tarafından, Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezine sunulan 426 sosyal sorumluluk projesinin kabul edildiğini vurgulayan Rektör Çomaklı, bu projelerin 2019-2020 akademik yıl içerisinde hayata geçirileceğini belirtti.
“Öğrencilerimizin Sorumluluk Üstlenmelerine Fırsat Tanıyoruz”
Atatürk Üniversitesi olarak gençlerin, toplumsal yaşamı tüm yönleriyle benimsemelerini, insan odaklı anlayışı geliştirerek pekiştirmelerini, birey olarak kendilerini tanımalarını ve kolektif olarak yapabilecekler konusunda bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla tüm birimleriyle koordineli bir şekilde çalışmalar gerçekleştirdiğini aktaran Rektör Çomaklı öğrencilerin, insana ve ona yaşam alanı sunan doğaya katkının değerini keşfetmelerini öncelediklerini, unsuru oldukları topluma ve dünyaya karşı sorumluluk üstlenmelerine fırsat oluşturmak için Toplumsal Sorumluluk Projelerine ağırlık vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

426 Sosyal Sorumluluk Projesi kabul edildi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler