YURTHABER

Van
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AB Delegasyonu Başkanı Berger’den Vali Bilmez’e ziyaret

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.Beraberindeki heyetle valiliğe gelen Başkan Berger’i, Vali Bilmez karşıladı.

AB Delegasyonu Başkanı Berger’den Vali Bilmez’e ziyaret

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Van Valisi Mehmet Emin Bilmez’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Beraberindeki heyetle valiliğe gelen Başkan Berger’i, Vali Bilmez karşıladı. Valilik Şeref Defterini imzalayan Berger, daha sonra valilik makamına geçti. Vali Bilmez, Başkan Berger’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “AB projelerinin Van’ın sosyal ve ekonomik hayatına büyük katkı sunacağına inanıyorum. Bunun için teşekkür ediyorum. Biz İçişleri Bakanlığı, İller İdaresi Genel Müdürlüğü ve Van Valiliği olarak hem bu projelerin birleşeniyiz hem de yararlanıcısıyız” dedi.
Başkan Berger ise, Van’da olmak için birçok sebep olduğunu belirterek, “Birçok AB projesi devam ediyor. Bu memnuniyet vericidir. Daha önceden de Van’da AB projeleri olmuştu. Yerinden edilmiş kişilerle ilgili daha önce yapılmış projelerin devamı olarak, şimdi bu projeler yürütülüyor. Van Valiliği bünyesinde yürütülen projeler de var. Bu projeler de özellikle eğitim konusu yer alıyor. Aynı zamanda dezavantajlı grupların emek piyasasında kendine yer bulması içinde çalışmalar var. Bugün temeli atılan toplum merkezinin ardından, 2 tane daha toplum merkezinin temeli atılacak. Sizlere çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaret, Vali Mehmet Emin Bilmez ve Avrupa Birliği Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger’in karşılıklı hediye takdimiyle son buldu.

AB Delegasyonu Başkanı Berger’den Vali Bilmez’e ziyaret

AB Delegasyonu Başkanı Berger’den Vali Bilmez’e ziyaret

AB Delegasyonu Başkanı Berger’den Vali Bilmez’e ziyaret

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler