Sivas Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım veda ziyaretleri kapsamında Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.
İzmir Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne atanan Zafer Yıldırım Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret ederek vedalaştı.
Sivas'ta görev yaptığı süreçte toplumun bütün kesimlerini kucaklamayı amaçladıklarını vurgulayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım, “Bu süre zarfında birlikteliği beraberliği yaşama yaşatma gayreti içerisinde bulundum. 6 çocuk evimiz vardı son üç yılda 16 çocuk evi oluştu. Sivas Belediye Başkanımızın gayretleri ve çalışmalarıyla sevgi evlerimiz hayata geçti, Sivas'ta kadın ve çocuk evinin açılması sağlandı, Huzurevi 1 trilyona yakın ödenek temini ile ayakta tutuldu, personelimizin güler yüzünü sağlamaya çalıştık. Evde bakımla özürlülerimizin mağdur edilmemesini sağladık, bu manada çalıştığımız dönemde hep desteğinizi gördük. Kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum. İzmir’de de bir Sivaslı kardeşinizin bulunduğunu unutmamanızı isterim” dedi.
Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Zafer Yıldırım müdürümüz için sevindirici bizler adına üzücü bir atama gerçekleşti. Müdürümüzün güzel faaliyetlerine alışmıştık, gittiği yerde de aynı çalışmaları yapacaktır kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz