YURTHABER

Edirne
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ak Parti milletvekili adaylarını tanıttı

AK Parti Edirne İl Başkanlığı milletvekili adaylarını düzenlediği toplantıyla tanıttı.

EDİRNE (A.A) - AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, bir restaurantta düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti ailesi olarak bir arada olduklarını, toplantıya sadece milletvekili adayları değil, aday adaylarınında katıldığını bildirdi.

Seçimlere kadar AK parti'nin başarısı için çalışacaklarını anlatan Kahve, Mehmet Müezzinoğlu'nun Edirne'den aday gösterilmesinin kent için büyük bir şans olduğunu belirtti.

Edirne'den 1. sırada aday gösterilen Mehmet Müezzinoğlu ise 1955 Batı Trakya'da Gümülcine'de doğduğunu, 14 yaşındayken okumak için İstanbul'a geldiğini belirtti. İstanbul'da hayallerinin peşinden yılmadan ve inanarak gittiğini anlatan Müezzinoğlu, hayatta çok büyük zorluklar çekerek bu mevkiye geldiğini belirtti.

Bugüne kadar siyasetten hiçbir talebi olmadığını, Edirne'ye siyaset yapmak için değil, hizmet etmek için geldiğini Müezzinoğlu, şunları söyledi:

''Allah şükür hiç bir şeye ihtiyacım yok. Allah bana istediğim her şeyi nasip etti. Ben doktorum, doktorluk mesleğini siyasetten daha çok seviyorum. Mevki ve makamında her zaman geçici olduğunu söylerim. Ama Başbakanımız (Mehmet sana ihtiyacımız var) dedi. Bende bu ülkeye hizmet etmek için bu yola girdim. Bugüne kadar siyasetten hiç bir talebim olmadı. Ne İstanbul il başkanlığı yaparken, ne de milletvekilliği yaptığımda, Edirne'ye gelirken de hiç bir talebim olmadı. Ama tek bir talebim var. İsterse Hakkari'de olsun orada da bu ülkeye hizmet etmeye talibim. Türkiye'ye borcum var. Hayallerim vardı. Bu hayallerimi Rabbım bana nasip etti.

Şimdi bu salonda olan herkes eğer çok samimi ve çok gayretli olursak hiç tereddütümüz olmasın. Başarı kaçınılmazdır. Edirne'de 3-0 kaçınılmazdır. Herkes samimi duygularla çalışı gayret ederse, Edirne'den 3-0 yapabiliriz. Ben Edirne'mi seviyorum, Edirnelilere karşı sorumluluklarım var. Edirne'nin yüzü gülmeli. Kentin bir ufku olmalı diyebilmeliyiz hep birlikte. Bunu başarmalıyız. Ben ülke insanımızın yüzde 99'unun hiç tereddütsüz benim kadar ülkemi sevdiğine inanıyorum. Edirnelilerin yüzde 99'unun Edirne'yi sevdiğine inanıyorum. Edirne adına hayallerimizi ve umutlarımızı onlarla paylaşmalıyız. Bu hayaller ve hedefler bizim ortak hayallerimiz ve hedeflerimizdir.''

Milliyetçi bir yapıya sahip olduğunu anlatan Müezzinoğlu, milliyetçiliğin lafla değil, ülkeye hizmet ederek yapılacağını belirtti.

''Derler ve sıkıntılar paylaşarak azalır'' diyen Müzeeinoğlu, ''Dertler ve sıkıntılar paylaşarak azaltmaya talibiz ki, paylaşarak büyüteceğimiz mutluluklarda payımız ve hakkımız olsun. Biz bize düşen samimiyeti ve gayreti göstermeliyiz. Samimi duygular ve gayret mutlaka insanı başarıya götürecektir. Bir referandum süreci yaşadık. Ertesi gün gazetelerin manşetlerinde(Yine o kazandı) diye yazmışlardı. Neden hep başbakanımız kazanıyor. Ülkesi ve milleti adına çok samimi de onun için kazanıyor. Ülkesi ve milleti adına sorumluluklarının hakkını vermek için gayret ediyor, çalışıyor da ondan kazanıyor'' diye konuştu.

AK Parti'nin 2. sıra milletvekili adayı Tuna Bekleviç ise hep birlikte tek yürek olarak Edirne'den 3 milletvekili çıkartmak için var güçleriyle çalışacaklarını bildirdi.

3. sıra milletvekili adayı Fatma Aksal da, AK Parti'nin Edirnede bugüne kadar istediği başarıyı yakalayamadığını, AK parti'nin Edirnelilere çok iyi tanıtılması gerektiğini belirtti.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları ve aday adayları hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler