YURTHABER

Şanlıurfa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ak Parti Şanlıurfalılar Derneği Yönetim Kurulu'nu Kabul Etti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Abdülkerim Gök, Mahmut Kaçar ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf...

Ak Parti Şanlıurfalılar Derneği Yönetim Kurulu'nu Kabul Etti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Abdülkerim Gök, Mahmut Kaçar ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Ankara’da hizmet veren ve Şanlıurfa kültürünü tanıtmayı amaçlayan Şanlıurfalılar Derneği Yönetim Kurulu üyelerini il Başkanlığı’nda kabul etti.

Ziyarette Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mahmut Nimetoğlu’nun yanı sıra, Başkan Yardımcısı Osman Remzi Karakaş, Dernek Saymanı Mehmet Zeki Çavuşoğlu ve Dernek Sekretaryası Emine Şeftalioğlu da yer aldı. 11 Nisan Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıldönümü dolayısıyla Şanlıurfa’ya gelen heyeti kabul eden İl Başkanı Yusuf Eğilmez, “Urfalılar 93 yıl önce yakaladıkları birlik ve beraberlik ruhu ile işgal güçlerine karşı özgürlüklerine kavuşmuşlardır. Bugün yine o birlik ve beraberlik ruhu ile Türkiye güçlenmiş ve hedeflerini 2071 yılı olarak belirlemiştir. Bu anlamlı günde Şanlıurfalılar Derneği yöneticileri ile bir araya gelerek 11 Nisan kurtuluş günümüzü konuştuk” dedi.

Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mahmut Nimetoğlu ise “Bizler Ankara’da yaşayan, memleketimizi bir nebze olsun temsil etme çabasında olan Şanlıurfalılar Derneği olarak her zaman, Şanlıurfa’nın ve Şanlıurfalıların yanında olacağız. Bu anlamlı günde İl Başkanımız ve Milletvekillerimizi ziyaret ettik” diye konuştu.

Milletvekilleri Abdülkerim Gök, Mahmut Kaçar ise Şanlıurfa’nın sorunlarını Ankara’da çözmeye çalıştıklarını belirterek, “Birlik ve beraberlik ruhu ile Şanlıurfa için çalışıyoruz” şeklinde konuştular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler