YURTHABER

Rize
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Partili Karal: Sivil toplum kuruluşları Rize’nin menfaati için çalışıyor

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Karal,...

AK Partili Karal: Sivil toplum kuruluşları Rize’nin menfaati için çalışıyor

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Karal, sivil toplum kuruluşlarının Rize’nin menfaati için çalıştıklarını söyledi.
Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO)'nda düzenlenen toplantıya Milletvekili Hasan Karal ile kentte faaliyet gösteren sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.
Karal, burada yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerileri ile Rize için ortaya konulacak projeleri hep birlikte değerlendireceklerini belirterek, "Rizemize hizmet yapmak için hep beraber çalışacağız. Bu dönem önemli ve verimli bir dönem olacaktır. Sivil toplum örgütlerimizin, Rize'nin menfaatleri doğrultusunda ortaya koyacakları çalışmaları bizler hayata geçirmek için mücadele vereceğiz." dedi.
Sadece siyasiler olarak değil, hep birlikte kollektif bir aklı devreye sokarak, Rize'nin bu dönemde ciddi bir sıçrama yaşamasını ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan azami ölçüde istifade edebilmenin yollarını hep beraber gerçekleştireceklerini ifade eden Karal, şunları söyledi: "Sivil toplum kuruluşları ile kentin ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel konularıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz. Sivil toplum örgütlerinin ilimiz sorunları hakkındaki görüşlerini, çözüm önerilerini periyodik olarak dinliyoruz. Sivil toplum örgütlerinin Rize'nin menfaatleri, sorunları ve bu sorunların çözüme kavuşturulması konusunda çok ciddi çalışmaları var. Bunları değerlendiriyoruz."
Toplantıda, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de görüşlerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler