YURTHABER

Karabük
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ak Parti'li Şahin: Türkiye Vatan Hainleri Için Cehennemdir

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, AK Parti'li Şahin, Karabük'ün Safranbolu ilçesi'nde bir restoranda gazetecilerle bir araya geldi. Avusturya'nın Türkiye'ye silah ambargosu uygulaması yönünde

Ak Parti'li Şahin: Türkiye Vatan Hainleri Için Cehennemdir

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, AK Parti'li Şahin, Karabük'ün Safranbolu ilçesi'nde bir restoranda gazetecilerle bir araya geldi. Avusturya'nın Türkiye'ye silah ambargosu uygulaması yönünde karar almasını eleştiren Şahin, "Türkiye'nin şu anda terörle yaptığı mücadele gerçekte bu terör örgütlerini Türkiye'ye karşı maşa olarak kullanan odaklarla, ülkelerle yapılmaktadır. Avrupa Birliği ülkelerinden birinin meclisi geçtiğimiz gün karar alıyor. Türkiye'ye silah ambargosu uygulayacağız diye. Eğer gerçekten bu ülke ve Avrupa Birliği ülkeleri, Avrupa Birliği'nin temel değerlerine samimi olarak sahipse bağımsız ve Avrupa Birliği ile müzakere yapan bir ülkeye değil o ülkenin yıllardır mücadele ettiği terör örgütlerine karşı bu ambargoyu uygulaması lazım. Fakat onlar terörle mücadele eden bir ülkeye silah ambargosu uygulaması kararı alıyorlar. Bu onların iki yüzlülüğünü gösterir. Samimiyetsizliğini gösteren çok çarpıcı bir tablodur. Bize ne veriyor Avusturya. Sadece insansız hava araçlarının motorunu oradan alıyoruz. Bunların kararı tamamen siyasi karardır. Avrupa Birliği'nin şu anda bulunduğu nokta teröre destek noktasıdır. Terör örgütlerine destek noktasıdır. Türkiye teröre destek olmayacaktır. Arkasında kimi Avrupa Birliği ülkeleri olsa bile bu terör sorunu Türkiye alt edecektir" diye konuştu.
Şahin, Dündar'ın 'Basın Özgürlüğü Mücadelesinde Türkiye' konulu konferansta söylediği "Aslında ben buraya dünyanın en büyük gazeteci hapisanesinden geliyorum. Türkiye'nin bir cehennem olduğunu söylemem gerek" şeklindeki sözlerine tepki göstererek şunları söyledi:
"Terör örgütü mensubu olup da Avrupa'da cirit atanlara kol kanat geriyorlar. Hatta onları Cumhurbaşkanlığı saraylarında karşılıyorlar, vatandaşlık veriyorlar. Türkiye'ye karşı bu mücadeleniz iyi bir mücadeledir, Türkiye'ye zarar verin anlamına gelen sırt sıvazlıyorlar. Onlardan biri önceki gün 'Türkiye cehennem oldu' diyor, açıklama yapıyor. Evet, Türkiye cehennemdir ancak vatan hainleri için cehennemdir, cehennem olmaya devam edecektir. Türkiye vatan dostları için vatanseverler için cennettir, cennet olmaya devam edecektir. Ülkemizin bağımsızlığı, halkımızın huzuru için terörle mücadelemiz bütün şiddetiyle devam edecek."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler