YURTHABER

Aksaray
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aksaray Belediyesi öğretmenler adına 5 bin fidan dikti

Aksaray Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle il genelinde görev yapan 5 bin öğretmen adına 5 bin fidanı toprakla buluşturdu.24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir organizasyon yapan Aksaray Belediyesi, il genelinde görev yapan 5 bin öğretmen adına 5 bin fidanı toprakla buluşturdu.

Aksaray Belediyesi öğretmenler adına 5 bin fidan dikti

Aksaray Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle il genelinde görev yapan 5 bin öğretmen adına 5 bin fidanı toprakla buluşturdu.
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir organizasyon yapan Aksaray Belediyesi, il genelinde görev yapan 5 bin öğretmen adına 5 bin fidanı toprakla buluşturdu. Kireçlik Mevkisinde belirlenen arazide Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte fidan dikimini gerçekleştirdi. Burada bir açıklama yapan Başkan Evren Dinçer, “Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne binaen ağaç dikme programı gerçekleştiriyoruz. Öğretmenler Günü dolayısıyla başlatmış olduğumuz ağaçlandırma seferberliğinde bugün 5 bin fidanı toprakla buluşturacağız. Tekrar öğretmenlerimizin ve milli eğitim camiamızın Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Aksaray’ımız bu ağaçlandırma seferberliğine tekrar katkıda bulunmuş oldu. Bundan sonraki yıllarda da inşallah bunu artıracak bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.
İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ise, “Ben de 24 Kasım Öğretmenler Günü’müzün kutlu olmasını diliyorum. Tüm öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Böyle anlamlı bir günde bizi ağaçlarla fidanlarla buluşturduğu için Aksaray Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e teşekkür ediyorum. Bugün 5 bin öğretmenimiz adına 5 bin tane fidan dikilecek. Tabii çocuklarımız bir yandan büyürken bir yandan da fidanlarımız büyüyecek. Tüm öğretmenlerimizin bu süreçte bir günde hatırlanmasından dolayı tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, belediye başkanımıza, sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Programa katılan öğrenciler de, “Çevremizi yeşillendirmeye geldik, ağaçlarımızı dikeceğiz. İnşallah Aksaray’ımızı daha güzelleştireceğiz” şeklinde konuştu. Yapılan açıklamaların ardından Başkan Dinçer, Milli Eğitim Müdürü Kartal ve öğrenciler 5 bin fidanı toprakla buluşturdu.

Aksaray Belediyesi öğretmenler adına 5 bin fidan dikti

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler