YURTHABER

Sakarya
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akyazı Toki Konutlarının Temeli Pazar Günü Atılıyor

Sakarya’nın Akyazı Belediyesi tarafından zemin etütleri ve diğer hazırlıkları tamamlanan Akyazı TOKİ Konutlarının temeli Pazar...

Akyazı Toki Konutlarının Temeli Pazar Günü Atılıyor

Sakarya’nın Akyazı Belediyesi tarafından zemin etütleri ve diğer hazırlıkları tamamlanan Akyazı TOKİ Konutlarının temeli Pazar günü atılıyor.

07 Nisan Pazar Günü yoğun bir katılımın olması beklenen Akyazı TOKİ Konutları temel atma töreninde Mehteran Bölüğü bir konser verecek. Sakarya’dan da bir çok protokol üyesi de temel atma töreninde hazır bulunacak.

Akyazı Belediyesinin girişimleri ve Başbakanlık Topluk konut idaresiyle yapılan görüşmeler sonucu, konut açığını gidermek amacıyla, Akyazılı vatandaşların kira öder gibi konut sahibi olmasını sağlayan toplamda 384 konutun yapılacağı Akyazı TOKİ konutlarında beklenen gün geldi. Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan temel atma töreni ile birlikte hızla başlayacak olan konutların inşaatları kısa bir süre içerisinde de tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı konu ile ilgili olarak, “Akyazı TOKİ Konutlarında halkımızın merakla beklediği gün geldi. Önümüzdeki Pazar günü saat 14.00’da konutların temeli atılacak inşallah ve kısa bir süre içerisinde de konutlar tamamlanarak hak sahipleri ile buluşacak. Bilindiği üzere; TOKİ konutları sağlam depreme dayanıklı ve her türlü alt yapıya sahip sonra kendi çocuk parklarına ve otomobil park alanlarına sahip. Hak sahiplerine şimdiden evlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Allah bir ömür boyu bu evlerde mutlu mesut yaşamayı cümlesine nasip etsin” dedi.

Tüm Akyazılıları temel atma törenine davet eden Başkan Yazıcı; TOKİ inşaat alanında gerçekleşecek olan programda Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Bölüğü konseri ve yemek ikramı olacağını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler