Fenerbahçe, Süper Ligi'nin 33. haftasında Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, Samandıra Kamp Merkezi'nde bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.
Teknik Direktör Luis Aragones yönetimindeki antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 45 dakika sürdü. Carlos Cascallana'nın yaptırdığı düz koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra oyuncular iki grup halinde top çalma ve kontrollü pasa yönelik bir çalışma gerçekleştirdi. Ardından dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman sonra erdi. Dünkü antrenmanda sağ ayak kaval kemiğine darbe alan Alex, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.
Önder ve Lugano, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan'la sahada düz koşu yaptıktan sonra, çalışmalarına tesislerde devam ettiler. Sakatlığı bulunan Can Arat ise, anrtrenmana çıkmayarak çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sarı-Lacivertliler yarın saat 11.00'de Samandıra kamp Merkezi'nde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.