Sayılar harflerle yazılabileceği gibi rakamlar ile de cümle içinde kullanılabilir. Bunun dışında herhangi bir ölçü birimi, saat, para birimi gibi farklı istatistiksel veriler için de sayılar kullanılır. Cümle içinde yazı ile de yazılabilen saatler rakamlarla ifade edilecekse bazı noktalama işaretleri kullanılmalıdır. İki basamaklı sayıların yazımları için de bazı kurallar bulunur. Bu kurallara uyulmadığı takdirde yazım hatası yapılmış olur.
Diğer iki basamaklı sayılar gibi altmış beş TDK (Türk Dil Kurumu) sözlüklerinde ayrı yazılan bir iki basamaklı sayıdır. 4 ya da daha fazla basamaklı olan sayıların da kolay bir şekilde okunabilmesi amacı ile içinde yer alan bin, milyar, milyon sözleri de harfler kullanılarak yazılabilir. Eğer iki basamaklı bir sayı herhangi bir tanım ve isim olarak kullanılmıyorsa ayrı yazılır.
Bu duruma örnek olarak sayılardan oluşan isimleri bulunan iskambil oyunları gösterilebilir. Ellibir yirmibir altmışaltı gibi sayılar aynı zamanda bir iskambil oyunu ismi olduğu için bitişik olarak yazılır. Bu tür oyunlarda amaç oyunun adı olan sayı kadar sayı almak olduğu için bu tür oyunlara hedef sayının adı verilmiştir.
Altmış beş yazımı da diğer birçok iki basamaklı sayı gibi ayrı olmalıdır. Çünkü Türkçe dilinde sayılar harflerle yazılacaksa ve iki basamaklı ise ayrı olarak yazılması doğru kabul edilmiştir. Bu nedenle altmış beş doğru yazılışı da ayrıdır.
Aynı şekilde sayılar saat ya da farklı veriler içeriyorsa ve iki ya da daha fazla basamaklı ise de ayrı olarak yazılır. Bu durumlara örnek olarak doğru ve yanlış kullanımları için cümleler şu şekilde verilebilir:
DOĞRU:
YANLIŞ: