1-7 Nisan Kanser Haftası

Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen bir etkinlikle Düzce’de kansere dikkat çekmek adına çok...

Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen bir etkinlikle Düzce’de kansere dikkat çekmek adına çok sayıda pembe balon uçuruldu.

1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle kanser hastalığına dikkat çekmek için birçok etkinlik düzenleniyor. Etkinlikler kapsamında Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Spor Sokak çıkışı Zabıta kontrol noktasında toplanan çok sayıda insan üzerlerinde “Umut” yazılı pembe balonları uçurdular.

Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Ulviye Dikmen, “1-7 Nisan Kanser Haftası kapsamında düzenlediğimiz etkinlikle bir araya gelerek kanser hastaları, umutlarını ve dileklerini pembe balonlar eşliğinde gökyüzüne gönderdi” dedi.

Reklam
Reklam

Dikmen son olarak Kanser hastalığında erken teşhis çok önemli olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: