1. Amatör Küme Sona Erdi

Aydın 1.Amatör Küme Büyükler Ligi hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla sona erdi.4. Grup’ta Uyanspor şampiyonluğunu daha...

Aydın 1.Amatör Küme Büyükler Ligi hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla sona erdi.

4. Grup’ta Uyanspor şampiyonluğunu daha önce ilan ederken, 1 ve 3. Gruplar’da da Nazilli Sanayispor ile Yılmazspor’da son haftada en yakın takipçileri olan Karacasuspor ve Köşk Belediye Doğanspor’u mağlup ederek şampiyonluklarını ilan etti.

2.Grup’ta ise Davutlar Belediyespor ile Koçarlı Belediyespor 43’er puanla ilk iki sırada ligi bitirirken her iki takım play off maçında karşılaşacak. Çine’de yarın oynanacak olan karşılaşmanın sonunda Aydın Süper Amatör Lig’e yükselen takım belirlenecek.

Reklam
Reklam

DÜŞEN TAKIMLAR

1.Amatör Küme Büyükler Ligi’nin sonunda oluşan puan durumuna göre 2.Amatör Küme’ye düşen takımlar ise, Ortakçıspor, Fay Denizspor, Kızılcaköyspor ve Astaşspor oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: