1 ayda 580 kişi üye oldu

Başiskele Bilgi Evi geleceğin bilginleriyle doluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından geçtiğimiz ay açılan Başiskele Bilgi Evi çocukların ilgisiyle dolup taşıyor. Okulların kapanmasına karşın çocuklar yeni açılan Bilgi Evi’ni yalnız bırakmıyor. Başiskele Bilgi Evi çok kısa sürede 580 üyeye ulaştı.

İKİNCİ ADRES Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından Mayıs ayında açılışı gerçekleştirilen Başiskele Bilgi Evi adeta miniklerin ikinci adresi oldu. Yaz tatiline giren çocuklar bu dönemde Bilgi Evi’ni yalnız bırakmamaya kararlı.Kısa sürede 580 kişinin üye olduğu Bilgi evinde çocuklar boş vakitlerini geçirme fırsatı buluyor. Bilgi Evi’ni bir yaz okulu gibi değerlendiren çocuklar, burada birlikte kitap okumanın, sosyal faaliyetler gerçekleştirmenin ve spor yapmanın keyfini çıkarıyor.

Reklam
Reklam

FİKİRLERİYLE DÜZENLEMEYE YARDIM EDİYORLAR
Başiskeleli çocuklar ayrıca yeni açılan Bilgi Evi’nde yapılan iç düzenlemelere yardım ediyor. Kütüphanenin düzenlenmesinden bilgisayar odasındaki dekorasyon çalışmalarına kadar her türlü detayla yakından ilgilenen çocuklar fikirleriyle eğitmenlerine yardımcı oluyor.

Her gün yeni kayıtların alındığı Bilgi Evi, önümüzdeki eğitim dönemine şimdiden hazır olduğunu kanıtlıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz