1 gol 1 asist 1 milyon dolar!

Bolu'da kampa giren Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kasımpaşaspor, Almanya'nın Diusburg takımının kalecisi George Koch ile prensipte anlaşmaya vardı.

Kulüp Genel Kaptanı Murat Öksüz yaptığı açıklamada, Almanya'nın birinci lig ekiplerinden Duisburg'da oynayan Koch'la prensipte anlaştıklarını, futbolcunun Cumartesi günü Türkiye'ye gelerek sözleşme imzalayacağını söyledi. Öksüz, "Dün akşam saat 22.00'de kendisiyle görüştük. Diusburg, kulübünden alacağı vardı, onu bugün alacak, Cumartesi buraya gelecek" dedi.

Reklam
Reklam

Öksüz, Türk futbolseverlerin 35 yaşındaki Koch'un adını Einthracht Frankfurt takımında oynadığı dönemden bildiklerini ifade etti.

YENİ FORVET İÇİN BREZİLYA'DA TEMASLAR SÜRÜYOR Öksüz, futbolcu arayışlarının Brezilya'da sürdüğünü belirterek, "Yeni forvet transferi için bugün Brezilya'ya yazı gönderdik" diye konuştu.

Murat Öksüz, Brezilya'da bonservisi 150 bin dolar olan bir santroforu izlediklerini belirterek, "Brezilyalı maça çıktı, bir gol bir asist yaptı, fiyatı birden bir milyon dolara çıktı. Orada bu işler borsa gibi, piyasa birden yükseliyor, çok hareketli bir piyasa var. O futbolcuyla 500 bin dolara anlaşmaya çalışıyoruz" dedi.

Murat Öksüz, Bolu kampının iyi gittiğini, her şeyin yolunda olduğunu bildirdi.

Teknik direktör Kadri Özen ise, Alman kaleci Koch'un transferiyle kadrodaki eksikliklerden birinin daha giderilmiş olacağını ifade etti.