1 kişinin öldüğü silahlı kavgaya karışan 3 kişi tutuklandı

Ağrı’nın Patnos ilçesinde mera anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve 1 kişinin öldüğü silahlı kavgaya karıştıkları iddiasıyla...

Ağrı’nın Patnos ilçesinde mera anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve 1 kişinin öldüğü silahlı kavgaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 3'ü tutuklandı.
Ağrı'nın Patnos ilçesi Güvercinli köyü ile Ergençli köyüne bağlı Gom mezrasında iki aile arasında mera anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada Feyzullah Denizhan silahla vurularak hayatını kaybetmiş, Sevdin Yılmaz da yaralamıştı.
Olayın ardından failleri yakalamak için çalışma başlatan jandarma ekipleri sabahın erken saatlerinde yapılan operasyonda 8 kişiyi gözaltına alarak Patnos Cumhuriyet Savcılığı’na getirdi. İfadeleri alınan 8 kişiden M.E. (50), M.E. (43), Y.E.( 41) tutuklanarak Erciş kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz