1 Mart Muhasebeciler Günü

Uşak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, "1 Mart Muhasebeciler Günü" nedeniyle kutlama etkinliği düzenledi.

Uşak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, "1 Mart Muhasebeciler Günü" nedeniyle kutlama etkinliği düzenledi.

SMMMO Uşak Şube Başkanı Azmi Yılancıoğlu ve oda mensupları Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Törenin ardından SMMMO Toplantı Salonu'nda Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur'un katıldığı bir toplantı düzenlendi. Toplantıda Uşak SMMMO Başkanı Azmi Yılancıoğlu mali müşavirlik mesleğinin sorunlarının her geçen gün arttığını belirterek, sorunların çözümüne yönelik yasal düzenlemeler beklediklerini söyledi. Uşak'ta 180 meslek mensubu olduğunu ifade eden Yılancıoğlu, oda olarak sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ise mali müşavirlik mesleğinin sürekli geliştiğini, meslek çalışanlarının kendilerini yenilemesi gerektiğini ifade etti. Toplantıya katılanların sorularını yanıtlayan Cantimur, mali müşavirlik mesleğinin sorunlarını bildiklerini, yapılacak düzenlemelerle sorunların çözümünü amaçladıklarını ifade etti.

Muhabir: Soner Kılınç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: