1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Giresun 1 Mayıs Tertip Komitesi Sözcüsü Hayri Şenel, "1 Mayıs alanlarını, milyonların adalet isteğinin kürsüleri haline dönüştüreceğiz" dedi.

Giresun 1 Mayıs Tertip Komitesi Sözcüsü Hayri Şenel, "1 Mayıs alanlarını, milyonların adalet isteğinin kürsüleri haline dönüştüreceğiz" dedi.

Şenel, KESK ve TÜRK-İŞ'e bağlı sendikalar ile bazı siyasi partiler tarafından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla oluşturulan komite adına düzenlediği basın toplantısında, emek ve meslek örgütleri olarak 1 Mayıs'ta en geniş birlikteliği alanlara yansıtacaklarını belirtti.

Türkiye'nin dört bir yanında kutlanacak 1 Mayıs etkinlikleri kapsamında Debboy mevkisi Fen Edebiyat Fakültesi önünden başlayarak Gazi Caddesi boyunca yapılacak yürüyüşün ardından Osman Ağa Meydanı'nda toplanacaklarını ifade eden Şenel, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Tüm yoksullar, mağdurlar, dışlananlar, işsizler, işçiler, kamu emekçileri, mimar ve mühendisler, aydınlar, sanatçılar, kadınlar, gençler, emekliler ve basın emekçileriyle 1 Mayıs alanlarında olacağız. 1 Mayıs alanlarını, milyonların adalet isteğinin kürsüleri haline dönüştüreceğiz. 1 Mayıs etkinliklerinin içini güncel sorunlarla dolduracağız. Bu anlamda, tüm örgütlü emek güçlerini alanlara, birlikteliğe davet ediyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: