1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, ülkelerin gelişiminin temel taşlarından olan üretimin en önemli bileşeninin çalışanlar olduğunu bildirdi.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, ülkelerin gelişiminin temel taşlarından olan üretimin en önemli bileşeninin çalışanlar olduğunu bildirdi.

Aksoy, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, çalışanların en anlamlı günü olan 1 Mayıs'ı kutlamanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

1 Mayıs'ın dünya genelinde 1889 tarihinden itibaren işçilerin birlik, mücadele, dayanışma ve kaynaşma günü olarak kutlandığını ifade eden Vali Aksoy, şunları kaydetti:

"Ülkelerin gelişiminin temel taşlarından olan üretimin en önemli bileşeni çalışanlardır. Çalışmak ve aileye ekmek götürmek kutsal bir duygudur. Ne mutlu ki, çalışan işçilerimiz bu duyguyla yaşadıkları gibi, çalıştıkları alanda da topluma hizmet etmek amaçlı, büyük bir sorumluluk anlayışıyla bu görevlerini yerine getirmektedirler. En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı bu günde, çalışanlarımızın 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı en içten duygularımla kutlar, aileleri ile birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz