1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, 1 Mayıs'ın bayram havası içinde kutlanmasının en büyük temennileri olduğunu bildirdi.

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, 1 Mayıs'ın bayram havası içinde kutlanmasının en büyük temennileri olduğunu bildirdi.

Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, çalışanların en anlamlı günü olan 1 Mayıs'ı kutlamanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

1 Mayıs'ın, çalışanların birlik, beraberlik içinde, demokratik ve sosyal haklarına sahip çıkmalarının simgesi olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Millet olarak emeği ve alın terini kutsal kabul eden bir medeniyetin mirasçıları olduğumuzdan, işçinin ve çalışanın hakkını alın teri kurumadan verme kültürüne sahibiz. Sosyal adalet ve huzurun sağlanabilmesi ve sağlıklı bir toplum oluşturulabilmesi açısından bu güzel geleneğimizi devam ettirerek gelecek nesillere aktarmada hepimize sorumluluklar düşmektedir. İlimizde ve tüm Türkiye'de 1 Mayıs'ın toplumumuzdaki çatışmaların önlendiği, ayrıcalıkların ortadan kalktığı, bir arada barış içinde yaşama arzusunun perçinlendiği bir gün olması hepimizin ortak isteğidir. 1 Mayıs'ın bayram havası içinde kutlanması en büyük temennimizdir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: