1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, işçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığının verilmesi gerektiğine inandıklarını belirtti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, işçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığının verilmesi gerektiğine inandıklarını belirtti.

Karaosmanoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının büyük bir aile olduğunu bildirdi.

Belediye çalışanlarının huzur ve mutluluk içinde çalıştığını ifade eden Karaosmanoğlu, çalışanların emeğinin kutsal olduğunu vurguladı.

Her zaman çalışan ve emek vererek kazananın yanında olduklarına dikkat çeken Karaosmanoğlu, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Biz büyük bir aileyiz. Hangi görevde olursak olalım, halkımıza hizmet için varız. El ve gönül birliğiyle bunun için çalışıyoruz. Belediyemizin hiçbir çalışanına beş kuruş borcu yoktur. Çalışan, üreten herkesle gurur duyarız. Biz işçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığının verilmesi gerektiğine inanırız. Çalışanlarımızla her zaman iç içeyiz, aynı sofradayız. Çalışanlarımıza değer veriyoruz, onları iyi gününde de kötü gününde de yalnız bırakmıyoruz. 1 Mayıs vesilesiyle bütün çalışanların bayramını kutluyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: