1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, "Hep birlikte, taşeronlaşmaya 'hayır' diyoruz ve mevsimlik işçilere kadro istiyoruz" dedi.

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, "Hep birlikte, taşeronlaşmaya 'hayır' diyoruz ve mevsimlik işçilere kadro istiyoruz" dedi.

Ersoy, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, her türlü baskıya inat, haklar ve özgürlükler için dayanışma içinde olduklarını söyledi.

"Hep birlikte, taşeronlaşmaya hayır diyoruz ve mevsimlik işçilere kadro istiyoruz" ifadesini kullanan Ersoy şunları kaydetti:

"Kamuya kadrolu işçi alınmasını istiyoruz. İşçiler, memurlar, işsizler, yoksullar, kadınlar, gençler, engelliler, emekliler, emek, barış, özgürlük ve demokrasi için haykırıyoruz. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm emekçilere kutlu olsun"

Reklam
Reklam

Sosyal adalet, eşitlik, bağımsızlık ve sendikal hakları için, Hizmet-İş sendikası Kocaeli Şubesi olarak HAK-İŞ Konfederasyonu'nun aldığı karar karar doğrultusunda, yarın Karabük'te olacaklarını ve tüm emekçileri buradaki kutlamalara beklediklerini ifade eden Ersoy, Kocaeli'den 10 otobüs ve 500 üyeyle yarın saat 01.00'de Perşembe Pazarı alanından hareket edeceklerini belirti.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: