1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

Afyonkarahisar'da, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında kutlama düzenlendi. Kutlamalarda, yapılan konuşmalar, işaret diline çevrildi.

Afyonkarahisar'da, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında kutlama düzenlendi. Kutlamalarda, yapılan konuşmalar, işaret diline çevrildi.

Türk Harb-İş Sendikası önünde, ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan işçiler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından marş, şarkı ve türkü eşliğinde halay çekti.

Türk-İş Sendikası İl Temsilcisi Muharrem Uslu, burada yaptığı konuşmada, toplumsal barış ve huzurun sağlanmasının demokratikleşme ile mümkün olduğunu belirterek, demokratikleşmede de Türklük, bayrak ve cumhuriyet değerlerinin esas olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Türk Harb-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Nihat Koçak da adalet, eşitlik, bağımsızlık ve sendikal haklar için tüm alanlarda omuz omuza olduklarını söyledi.

Bu arada yapılan konuşmalar işaret diliyle aktarıldı.

Öte yandan, Afyonkarahisar Belediyesi'ne hizmet veren bir temizlik firmasının işçisinin, kutlama alanının etrafında temizlik yapması dikkati çekti.

Muhabir: Ali Kemal Akan - Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: