1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

Afyonkarahisar'da, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama etkinlikleri gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar'da, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama etkinlikleri gerçekleştirildi.

Hükümet meydanında, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu'nun (KESK) Afyonkarahisar temsilcilikleri, CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Emek Partisi (EMEP) ve çeşitli platformlar kutlama etkinliği düzenlendi.

Alana, tertip komitesi tarafından, afişler pankartlar ve dövizlerle alınmadıklarını iddia eden TGB'liler, PTT önünde bir basın açıklaması yaptı.

TGB Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Mustafa Altınkaya, yaptığı açıklamada, karşılaştıkları durumu protesto ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

TGB üyeleri açıklamanın ardından ellerindeki döviz, afiş ve pankartları çantalara koyarak, Türk bayraklarıyla kutlama alanına girdi. Alanda bir süre halay çekip eğlenen TGB'liler, kutlama programının başlamasının ardından meydandan ayrıldı.

Kutlamalar, olaysız sona erdi.

Muhabir: Ali Kemal Akan - Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: