1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü-Ordu Tüm Çalışanlar Derneği'nce Düzenlenenetkinlikte Kan Bağışında Bulunuldu

Ordu Tüm Çalışanlar Derneği'nce (TÜÇADER), 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte kan bağışında bulunuldu.

Ordu Tüm Çalışanlar Derneği'nce (TÜÇADER), 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte kan bağışında bulunuldu.

Tayfun Gürsoy Parkı'nda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan Ordu TÜÇADER Başkanı Mehmet Demir, tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

1 Mayıs'ı bahar bayramı şenliği şeklinde kutlamayı hedeflediklerini ifade eden Demir, "Bundan dolayı dernek olarak farklı bir etkinlik düzenlemeyi istedik. Etkinlik kapsamında hem üyelerimizin hem de programımızı takip eden vatandaşlarımızın kan bağışında bulunmasını istiyoruz. Çünkü bazen bir kan, bir can kurtarabilir. Bugün başkalarının ihtiyacı olabilir, yarın da biz bu kana ihtiyaç duyabiliriz" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından semazen gösterisi sunulan programda, daha sonra katılımcılara yemek ikram edildi.

Program boyunca kan bağış otobüsünde, dernek üyeleri ve vatandaşlar kan bağışı yaptı.

Muhabir: Eyüp Elevülü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: