1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne doğru

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, "Güçlü ve zengin bir toplum hedefine ancak, işçi-işveren arasındaki uyumu sağlayarak ve emeği istismar etmeden,

Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, "Güçlü ve zengin bir toplum hedefine ancak, işçi-işveren arasındaki uyumu sağlayarak ve emeği istismar etmeden, üretimi artırarak ulaşabiliriz" görüşlerini bildirdi.

İşbilen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak gerek işçi, işveren ilişkilerinde, gerekse işçinin hakkının zamanında ve tam olarak ödenmesi konusunda çok iyi bir noktada olduklarını belirtti.

Belediyenin büyük bir aile olduğunu çalışan işçilerin de bu ailenin birer ferdi olarak gördüklerini ifade eden İşbilen, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Belediyemizde çalışan işçilerimizi büyük bir ailenin üyeleri gibi görüyoruz. Uzunköprü Belediyesi işçi haklarına karşı gösterilen hassasiyet ve işyeri barışı konusunda örnek belediyeler arasındadır. Belediyemizde sağladığımız bu güzel ortam, hem yönetimimizin, hem de yetkili sendika ve işçi kardeşlerimizin ortak çabalarıyla gerçekleşmiştir.

Güçlü ve zengin bir toplum hedefine ancak, işçi, işveren arasındaki uyumu sağlayarak ve emeği istismar etmeden, üretimi artırarak ulaşabiliriz. 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, Uzunköprü'deki tüm işçi kardeşlerim ile tüm dünya işçi ve emekçilerinin bayramı olan 1 Mayıs'ın barış ve huzur içinde kutlanmasını diliyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: