1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü'ne Doğru

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, işçi ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Kiraz, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 1 Mayıs'ın işçiler ve emekçiler açısından hak ve özgürlükler mücadelesinin en önemli günü olduğunu belirtti.

1 Mayıs'ın aynı zamanda savaşa ve sömürüye karşı dünya emekçilerinin "barış" diye haykırdığı, dili, dini, ırkı, ulusu, cinsiyeti, siyasal ve sosyal düşüncesi ne olursa olsun milyarlarca işçinin demokratik, sosyal haklarını, dayanışmayı ve mücadelesini yükselttiği gün olduğunu ifade eden Kiraz, AK Parti'nin işçi haklarına yönelik politikalarını eleştirdi.

Reklam
Reklam

Kiraz, CHP'liler olarak insanca yaşam, eşit, özgür, sömürüsüz, savaşsız, demokratik, çağdaş ve aydınlık bir gelecek var etme mücadelesinde bütün emekçi ve işçilerle 1 Mayıs'ta tüm kadroları ve CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'yla sokakta olacaklarını kaydederek, "Tüm işçilerin ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramını kutluyoruz" dedi.

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: