1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü'ne Doğru

 DİSK Ankara Bölge Temsilcisi Remzi Çalışkan, hükümetin, 1 Mayıs komitesinin Taksim meydanında kutlama konusundaki kararlılığını ve direncini kıramayacağını söyledi.

DİSK Ankara Bölge Temsilcisi Remzi Çalışkan, hükümetin, 1 Mayıs komitesinin Taksim meydanında kutlama konusundaki kararlılığını ve direncini kıramayacağını söyledi. Çalışkan, Olgunlar Sokak'taki Madenci Anıtı önünde yapılan basın açıklamasında, DİSK, KESK, TTB VE TMMOB yetkililerinden oluşan 1 Mayıs komitesinin Taksim meydanında Gezi Parkı merdivenlerinde açıklama yapmalarına izin verilmemesini eleştirerek gözaltına alınanların derhal bırakılmasını talep etti. Taksim'in kendileri için sadece bir meydan olmadığını belirten Çalışkan, aynı zamanda demokrasi, özgürlük ve Türkiye'nin karanlık güçlerine hesap sorulmasının talep edildiği bir meydan olduğunu kaydetti. Çalışkan, 1 Mayıs'ı Taksim 1 Mayıs Meydanı'nda kutlamaktan vazgeçmeyeceklerini ifade ederek "Hükümet, Mayıs komitesinin Taksim meydanı konusundaki kararlılığını ve direncini kıracağını sanıyorsa bunun boş bir hayal olacağını bir kez daha haykırmak isteriz. 1 Mayıs meydanından vazgeçmeyeceğiz"

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: