1 Mayıs İşçi Bayramı

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Afyonkarahisar İl Temsilcisi Muharrem Uslu, 1 Mayıs'ı kutlamak için alanlarda...

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Afyonkarahisar İl Temsilcisi Muharrem Uslu, 1 Mayıs'ı kutlamak için alanlarda bulunacaklarını bildirdi.

Türk-İş Afyonkarahisar İl Temsilcisi Muharrem Uslu, 1 Mayıs'ı kutlamak için alanlarda olacaklarını söyledi. 1 Mayıs Emek, Mücadele ve Dayanışma Günü'nde Türk Harb-İş Sendikası Şube Başkanlığı önünde Kamu-Sen ile birlikte kutlama yapacaklarını belirten Uslu, kutlamaların Türk-İş ve Kamu-Sen'e bağlı sendikalar ve üyeleri ile birlikte geniş katılımlı basın açıklaması şeklinde olacağını kaydetti. Konuyla ilgili sendika binasında bir basın açıklaması yapan Uslu, "Emek Mücadele ve Dayanışma Günü kutlamalarına işçiler, kamu emekçileri, emekliler, işsizler, yoksullar, kadınlar, gençler, siyasi partiler, dernekler, sivil toplum örgütleri ve tüm halkımız davetlidir" dedi.

Reklam
Reklam

Uslu'nun basın açıklamasında, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Yüksel Şahin, Şeker İş Sendikası Şube Başkanı Murat Karamoçu, Harb-İş Sendikası Şube Başkanı Nihat Koçak, Tes-İş Sendikası Şube Başkanı Ahmet Karaşahin, Çimse İş Sendikası Şube Başkanı Cengiz Acar, Yol İş Sendikası Şube Başkanı Atilla Kılınç da yer aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: