1 Mayıs Kars’ta Kardeşlik Havasında Kutlandı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının Kars ayağında bir araya gelen sendikalar, kardeşlik havasında...

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının Kars ayağında bir araya gelen sendikalar, kardeşlik havasında bir kutlamaya imza attı.

Faikbey Caddesi'nde bir araya gelen Kars Emek ve Demokrasi Platformu, DİSK, KESK, HAK İŞ, Eğitim Bir Sen, ŞEKER-İŞ, 78’liler gibi dernek ve sendika üyeleri, kutlamanın yapılacağı Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü.
Yürüyüşte davul zurna eşliğinde, ‘Yaşasın 1 Mayıs, yaşasın halkların dayanışması’ sloganları atan işçiler, meydanda ise tertip komitesince 'hoş geldiniz' nidalarıyla karşılandı. Halayların çekildiği alanda saygı duruşunda bulunan işçiler, 1 Mayıs üzerine yapılan konuşmaları dinledikten sonra olaysız şekilde dağıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: