1 Mayıs’ta Işçilere Tiyatro Ücretsiz

Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla işçilerin iki gün oyunları ücretsiz...

Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla işçilerin iki gün oyunları ücretsiz izleyebileceğini duyurdu.

Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun 2013 sezonu oyunu olan Gogol’un yazdığı ‘Müfettiş’i işçilerin ücretsiz izleyebileceği bildirildi.

Oyun davetiyelerinin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Müdürlüğü’nden ya da gişelerinden temin edilebileceğinin belirtildiği açıklamada, “Tiyatro kültürünü geliştirmek, tiyatroyu sevdirmek hem de önemli gün ve haftayı kitlesiyle anmak ve kutlamak üzere oyunlarını her zaman ücretsiz sahneleyen Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu bu vesile ile tüm işçilerin ve emekçilerin işçi bayramını kutlar.” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz