1 saatte mağazayı böyle boşalttılar

Alibeyköy’de bir giyim mağazasına giren 2 hırsız, 1 saat içinde 60 bin lira değerindeki elbiseleri çaldı. Hırsızlık anı işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Alibeyköy’de bulunan bir giyim mağazası, geçtiğimiz perşembe gecesi 2 kişi tarafından soyuldu. Gece saat 04.00 sularında bir kamyonet ile mağazanın önüne gelen hırsızlar, önce kepenkleri kestiler, ardından kapıyı kırarak içeriye girdiler. Soyguna askılardaki kıyafetlerden başlayan zanlılar, 20 dakika içinde askıda ne kadar elbise varsa toplayıp kamyonete doldurdu. Daha sonra raflara yönelen hırsızlar, buradaki kıyafetleri de dakikalar içinde boşalttı. Mağazada yaklaşık 1 saat kalan zanlılar, bu zaman diliminde yaklaşık 60 bin lira değerinde giysi eşyasını çaldı. Malları kamyonete dolduran zanlılar, polis gelmeden olay yerinden hızla uzaklaştı. Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Reklam
Reklam

İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri, zanlıları kıl payı ellerinden kaçırdı. Polislerin haber vermesi üzerine iş yerine gelen mağaza sahibi Mehmet Gürbüz, karşılaştığı manzara karşısında şaşkına döndü. Daha öncede deposunun soyulduğunu belirten mağdur esnaf, “Perşembe gecesi içeriye girdiler. Kapıyı tamamen kırmışlar. 60 bin lira değerinde malımı çaldılar. Bu olayın görüntülerini polislere ve savcılığa verdik. Ancak henüz bir sonuca ulaşamadık. Depolarımı da soydular. Şuanda toplam 95 bin civarında zararım var” dedi. Hırsızların yakalanması için polisin çalışmaları sürüyor.

(İHA)

Anahtar Kelimeler: