1. Sınıf Öğrencilerinin Yılsonu Şenliği Büyük Alkış Aldı

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji 1. sınıf öğrencileri, yılsonu coşkusunu aileleri ve öğretmenleriyle paylaştı. Öğrenciler,...

Kars Özel Sultan Alparslan Koleji 1. sınıf öğrencileri, yılsonu coşkusunu aileleri ve öğretmenleriyle paylaştı. Öğrenciler, yaptıkları renkli gösterilerle izleyenlerden büyük alkış aldı.

2012-2013 eğitim öğretim sezonunun sonuna yaklaşılırken Sultan Kars Özel Sultan Alparslan Koleji 1. sınıf öğrencileri yılsonu şenliği düzenledi. Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başladı. Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Fatih Akaslan, 1.sınıfta alınan eğitimin önemine dikkatleri çekerek “Öğrencilerimiz bu tür organizasyonlarla fedakârlık, hoşgörü, yardımlaşma ve birbirleriyle uyum ruhunu kazanıyorlar. Ayrıca bunun yanında; dayanışma, birlik ve beraberlik en güzel şekliyle tesis ediliyor." dedi.

Reklam
Reklam

Yıl sonu etkinliği, tüm öğrencilerin katıldığı sınıf korosunun seslendirdiği şarkılar, şiirler ve skeçlerin yanı sıra, çayda çıra, zeybek, şemmame gibi halk oyunları ile türküler devam etti. En son jimnastik gösterileriyle öğrencilerin esnek hareketleri izleyicileri hayrete düşürdü. Program sonunda ise öğrencilere okuma belgeleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: