1 Tl'ye Atlı Eğlence

Adana'da Ramazan Bayramı'nda gezmeye çıkan çocuklar, Merkez Park'ta 1 TL'ye ata binerek farklı bir eğlenme...

Adana'da Ramazan Bayramı'nda gezmeye çıkan çocuklar, Merkez Park'ta 1 TL'ye ata binerek farklı bir eğlenme imkanı buldu.

Adana’da bazı çocukların bayram eğlencesi Merkez Park'ta 1 TL ücretle bindikleri at oldu. Ata binmek için kuyruğa giren çocuklar tehlikeye aldırmadan bindikleri atın sırtında uzun süre kalmayı başardı. Bazı çocukları atı zor zapt etse de düşmeden ata binmeyi başardı. Bir turist, ata binen çocukları görünce onların fotoğrafını çekti. Çocuklar dörtnala sürdükleri atın üzerinde düşme tehlikesine rağmen farklı bir eğlenme imkanı buldu.

Reklam
Reklam

At sahibi Hasan Büyükoruç, bayramda ata binmenin gelenek olduğunu belirterek kendisinin bayramda çocukları ata bindirerek diğer günlerde ise at ile taşımacılık yaparak geçimini sağladığını söyledi. Büyükoruç, "Çocukları için bir tehlike yok. Biz çünkü sürekli çocukların yanındayız. Onların attan düşmesi söz konusu değil" dedi.

3 yaşından buyana ata binen 11 yaşındaki Abdullah Demirdirek ise ata binmeye korkmadığını söyleyerek, "Ata binmek çok zevkli, ben 3 yaşından buyana ata biniyorum. Onun için düşmekten korkmuyorum. Ben atın üzerinde büyüdüm" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: