1 Tonluk Kepçe Başlığının Altında Kalan İşçi Ağır Yaralandı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bozulan kepçenin yükleyici kova kısmını tamir etmeye çalışan işçi, 1 tonluk kepçenin...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bozulan kepçenin yükleyici kova kısmını tamir etmeye çalışan işçi, 1 tonluk kepçenin altında kalarak ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kadirli Sanayiciler Sitesi 6. Bloktaki ağabeyi Kürşat Arslankurt’a ait iş yerinde çalışan Turgay Arslankurt, arızalanan bir kepçenin yükleyici kova kısmını tamir etmek için çalışmaya başladı. Bu sırada tamir etmeye çalıştığı yaklaşık 1 ton ağırlığındaki kepçe başlığı birden hareket ederek Turgay Arslankurt’un üzerine düştü. İki ayağı da 1 tonluk kepçe başlığının altında kalan ve sıkışan işçi çevrede bulunan diğer esnafın yardımıyla sıkıştığı yerden çıkartıldı. Olay yerine çağrılan ambulans ile Kadirli Devlet Hastanesine kaldırılan Turgay Arslankurt’un hayati tehlikesi olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: