1. Ulusal Yahyalı Sempozyumu Başladı

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Ulusal Yahyalı Sempozyumu başladı.

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Ulusal Yahyalı Sempozyumu başladı.

Mustafa Koyuncu Anadolu Öğretmen Lisesi'nde gerçekleştirilen sempozyuma, Yahyalılı iş adamları, Kayseri Erciyes Üniversitesi'nden 92 bilim adamı, Yahyalı'da daha önce görev yapmış belediye başkanları, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, turizmciler, çiftçiler, üreticiler ve öğrenciler katıldı.

Sempozyumun açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Abdulkadir Yuvalı, Yahyalı'nın dünü, bugünü ve geleceğiyle ilgili her türlü düşüncenin konuşulacağı sempozyumun 2 gün süreceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Yuvalı, tüm katılımcılara teşekkür ettiğini belirtti.

Yuvalı'nın konuşmanın ardından sempozyumun birinci bölümü olan açılış oturumu, Prof. Dr. Ahmet Baktır, Prof. Dr. Fahrettin Tuzlak ve Prof. Dr.Yunus Serin'in konuşmalarıyla başladı.

Muhabir: Hacıbaba Lale / Hakan Can Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: