1. Uluslararası Çanakkale Kitap Fuarı

ÇANAKKALE (A.A) - 1. Uluslararası Çanakkale Kitap Fuarı, 7 Kasım'da başlayacak.

ÇANAKKALE (A.A) - 1. Uluslararası Çanakkale Kitap Fuarı, 7 Kasım'da başlayacak.

Vali Güngör Azim Tuna, yaptığı yazılı açıklamada, Çanakkale Valiliği'nin öncülüğünde Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi işbirliği ile Hera Organizasyon tarafından düzenlenen fuarın resmi açılışının 7 Kasım'da Kolin Hotel'de yapılacağını bildirdi.

İlki gerçekleşecek olan kitap fuarına, aralarında Cemal Safi, Kahraman Tazeoğlu, Uğur Arslan, Savaş Ünlü, Suat Turgut, Metin Soylu, İncila Çalışkan, Mehmet Erdoğan ve Erdal Demirkıran gibi yazarların katılacağını dile getiren Tuna, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"39 yayın evinin yer alacağı fuarda, sergiler, konferanslar, imza günleri, söyleşiler ve çocuklar için birçok aktivite gerçekleşecek. Fuar, 7-11 Kasımda tüm kitapseverlere açık olacak. Tüm halkımızın katılımını dilerim."

Muhabir: Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz