10 ayda 85 kilo verdi

Morbit obezite hastalığına yakalanan Cemali Savaş, ameliyatla 10 ayda 85 kilo zayıfladı. Ameliyat öncesi 140...

Morbit obezite hastalığına yakalanan Cemali Savaş, ameliyatla 10 ayda 85 kilo zayıfladı. Ameliyat öncesi 140 kilo olan Cemali Savaş (30), geçirdiği 3 cerrahi operasyon sonucu 10 ayda 55 kiloya düştü. Tam 85 kilo zayıflayan Savaş, şimdi koşar adımlarla işine gidip geliyor.
Arkadaşlarının ve ailesinin sayesinde hayata yeniden merhaba diyen Savaş, sadece yürümeyi tercih ediyor. Herkesi zayıf olmayı tavsiye eden Savaş, “Evli ve 2 çocuk babasıyım. Ailemin ve arkadaşlarımın desteği ile ikinci baharımı yaşıyorum. İş arkadaşlarım ile hayata yeniden gülüyorum. Eski günlerim sadece fotoğraf karelerinde kaldı. Benim bugünlere gelmeme büyük vesile olan doktorlarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Çocuğunun kilodan dolayı yürüyemez duruma geldiğini açıklayan anne Şefika Savaş da “Doktorlar fazla kilodan dolayı çocuğumun ömrünün kısalacağını söyledi. Bu beni çok etkiledi. Ameliyat olduktan sonra bol bol Allah'a yalvardım. Rabbim dualarımı kabul etti. Şükürler olsun çocuğum sağlığına kavuştu.” diye konuştu.
Eşinin yürümekte ve çalışmakta zorlandığını açıklayan Özlem Savaş ise “Ameliyat öncesi doktora götürdük. Yapılan tetkiklerde eşimin aralıklarla kalbinin durduğu belirlendi. Ayrıca kilodan dolayı vücudunda yaralar çıkmaya başladı. Bu bizi çok korkuttu. Şükürler solsun ameliyat başarılı geçti. Eşim sağlığına kavuştu.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz