10 Dakika Yağmur Yağdı, Yollar Göle Döndü

Adana'da bugün öğleden sonra aniden bastıran yağmur nedeniyle yollar göle dönünce sürücüler ve vatandaşlar zor...

Adana'da bugün öğleden sonra aniden bastıran yağmur nedeniyle yollar göle dönünce sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Doğu Akdeniz Bölgesi'ni etkisi altına alan sağanak yağmur, dün akşamdan bu yana Adana'da da etkisini gösterdi. Yağmur bugün öğleden sonra aniden bastırınca yollar 10 dakikada adeta göle döndü. Özellikle Mücahitler, Abdi İpekçi, Alparslan Türkeş Bulvarı sular altında kaldı. Yoldan geçen sürücüler, yağmur nedeniyle yolda güçlükle ilerledi. Yayalar da karşıdan karşıya geçmek isterken zor anlar yaşadı. Yola mobilet ve motosikletle çıkan sürücüler ise, ayaklarının ıslanmaması için uğraşırken ilginç görüntüler oluşturdu. Pazardan alışverişten dönen kadınlar da su ile dolu yollarda güçlükle ilerledi. Yağmurun pazar gününe kadar etkisini sürdüreceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: