10. Geleneksel Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşleri

KOCAELİ (AA) - Kartepe ilçesinde 10'uncusu düzenlenen Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı Mehmet Yeşil Yeşil kazandı.

Kartepe ilçesinde 10'uncusu düzenlenen Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı Mehmet Yeşil Yeşil kazandı. Hergeleci İbrahim Er Meydanı'nda gerçekleştirilen müsabakaların finalinde Ahmet Kavakçı'yla karşılaşan Yeşil, rakibini yenerek başpehlivan oldu. Güreşlerde baş altı kategorisinde Mustafa Yenisancak birinci, Abdülhamit Altın ikinci, Yusuf Tatlı ve Ercan Gençdoğan da üçüncü oldu. Büyük orta kategorisinde ise Hasan Borucu birinciliği, Burak Kaya ikinciliği ve Semih Turgut üçüncülüğü elde etti. Güreşlerin sonunda pehlivanlara madalyaları verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: