10. Karadeniz Judo Turnuvası Samsun’da Başladı

Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen “10. Karadeniz Judo Turnuvası” Samsun’da başladı.Yaşan Doğu Spor Salonu’nda başlayan...

Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen “10. Karadeniz Judo Turnuvası” Samsun’da başladı.

Yaşan Doğu Spor Salonu’nda başlayan ve 01-04 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvaya Samsun, Ordu, Sinop, Tokat, Amasya, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Kastamonu, Bolu, Çorum, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük, Bayburt ve Gümüşhane illerinden 600 sporcu katılıyor.

Turnuvaya katılan Türkiye Ümitler Judo Şampiyonu İlkehan Bayrak, “Muğla’da yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonluğum ve Mersin’de yapılan Ümitler Türkiye Şampiyonluğum var. Her zaman şampiyon olacağız diye bir şey söylenemez. Önemli olan şampiyonlukların devamını getirebilmektir” dedi.

Reklam
Reklam

SAMSUNSPOR’U 21 SPORCU TEMSİL EDİYOR

10. Karadeniz Judo Turnuvası’nda Samsunspor’u 21 sporcu temsil ediyor. Turnuvanın ilk gününde çeşitli kilolarda mücadele yapıldı. Dereceye girenlere seremoni sonrasında madalyaları verildi. Samsunspor’u İkinci Başkan Recep Hun temsil etti. Recep Hun, dereceye girenlere madalya verdi. Turnuvanın organizasyonunun Samsun'a yakıştığını belirten Hun, “Bu sezon Samsunspor olarak 5 branşta takım kurduk. Judo da bunlardan birisi. Turnuvada 21 sporcumuz mücadele veriyor. Turnuvanın organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz