10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

AK Parti Kilis milletvekili Ahmet Salih Dal, çok yönlü ve üstün kişiliği olan bir lider...

AK Parti Kilis milletvekili Ahmet Salih Dal, çok yönlü ve üstün kişiliği olan bir lider olan Mustafa Kemal'in ebediyete intikal edişinin üzerinden tam 74 yıl geçtiğini söyledi.

Milletvekili Dal, “10 Kasım 1938 bir devrin sonu değil, Atatürk'ün bizlere miras bıraktığı Cumhuriyetimizin her bakımdan zenginleştirilmesi için yeni bir dönemin başlangıcıdır. Atatürk, toplumun her kesimini kucaklayan bir halk adamıydı. Köylümüze, askere, polise, öğretmenlere, sanatçılara, sporculara, Türk kadınına, çocuk ve gençlere… kısacası toplumun tüm kesimlerine değer vermiş ve destek olmuştur. Atatürk'ün aziz hatırasına sahip çıkmak, onun 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizi, daha güçlü, daha demokratik, daha kalkınmış hale getirmek; onu, kendi deyimiyle 'muasır medeniyet seviyesinin üzerine' çıkarmakla mümkün olacaktır. Bu inançla, vefatının yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha şükranla ve rahmetle anıyorum”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: