10 Kasım`a Özel ‘kemal Atatürk’ İmzası Kampanyası

Çorlu’da tabela ve reklam işletmesi sahibi 10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü...

Çorlu’da tabela ve reklam işletmesi sahibi 10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü için ücretsiz ‘Kemal Atatürk’ imzası kampanyası başlattı. İşyeri önüne afişte asan Ertunç Tunç; “10 Kasım günü saat 09:05 ile 16:00 saatleri arasında aracıyla gelen herkese Kemal Atatürk imzası uygulayarak hediye edeceğiz” dedi.

Yaklaşan 10 Kasım Atatürk’ün ölümün 74. yıldönümü nedeniyle Çorlu’da tabela ve reklam işletmecisi ilginç bir promosyona imza attı. Kumyol Caddesi üzerinde bulunan işyerine ‘10 Kasım’da aracıyla gelen herkese Kemal Atatürk imzası hediyemiz. 09:05 ile 16:00 saatleri arasında uygulanacaktır’ afişi ile kampanya düzenlediklerini belirten Tunç Reklam sahibi Ertunç Tunç; “İşyerimizin önüne asmış olduğumuz afişle 10 Kasım Atatürk’ü anma gününde özel promosyon düzenliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

İşyeri olarak güzel bir çalışma yapmak istediklerini ve böyle bir fikirlerinin doğduğunu belirten Tunç; “Tüm Çorlu ve civarda bulunan halkımızı ücretsiz olarak promosyona katılmaya davet ediyoruz. 10 Kasım günü saat 09:05’de başlayacak ve 16:00’da sona erecektir. Bu saatler arasında aracıyla gelen herkese ‘Kemal Atatürk’ imzası aracına uygulanacaktır. Atamızı anmak ve ölüm yıldönümünde saygımızı göstermek amacıyla herkesi bekliyoruz. Araçlarıyla gelecekler ve bizde Kemal Atatürk imzasını araçlarına istediği bir yere uygulayacağız. 10 Kasım günü tam kadro bu iş için çalışacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: