10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Asaf Mehmetbeyoğlu, ''Basın mensupları, değerlerimize sahip çıkmalı, toplumun...

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Asaf Mehmetbeyoğlu, ''Basın mensupları, değerlerimize sahip çıkmalı, toplumun değerlerine karşı hassas olmalıdır'' dedi.

Mehmetbeyoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, haber almanın, en temel insani ihtiyaçlardan biri olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

''Bu ihtiyaç, insanlık tarihi boyunca her zaman zorunluluk arz etmiştir. Basının; gücünü halktan alarak, tarafsız bir şekilde haber ve yayın yapma, toplumu doğru bilgilendirme, elde ettiği haber ve bilgileri kamuoyuna objektif bir anlayışla yansıtma, toplumu eğitme ve aydınlatma gibi çok anlamlı ve önemli görevleri vardır.

Reklam
Reklam

Basın mensupları, değerlerimize sahip çıkmalı, toplumun değerlerine karşı hassas olmalıdır. Kayseri’de görev yapan basın mensuplarımızın görevlerini ifa ederken bu değerlere hassasiyet gösterdiklerine gönülden inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, gece-gündüz, sıcak-soğuk demeden, çok zor şartlar altında haber peşinden koşan ve görevlerini yerine getirmek adına her türlü güçlüğe göğüs geren değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: